Gard electric Duo ED100

In situatia unui gard electric porci este necesara utilizarea a minimum 2-3 fire. Primul fir se va instala la 20-30 de cm de sol. Trebuie sa avem grija sa se evite, pe cat posibil, contactul cu vegetatia.

Comparativ cu alte animale, porcii au nevoie de o abordare diferita atunci cand vine vorba de folosirea unui gard electric. Porcii sunt puternici, rapizi si foarte inteligenti, lucru ce poate ingreuna pastrarea lor in interiorul gardului electric. De asemenea, sunt foarte dificili avand in vedere ca ei sapa si se tavalesc in noroi. Acest lucru poate fi o problema pentru gardul electric.

Proprietarii de porci care au experienta incep sa isi antreneze porcii atunci cand sunt intarcati. Daca sunteti incepatori in acest domeniu, ar trebui sa incepeti sa va antrenati porcii pentru ca in timp sa respecte gardul. Astfel, prin acest antrenament ii lasati sa ia contact cu gardul electric pentru a primi un soc. Scopul acestui exercitiu este de a-i invata o lectie importanta, adica de a se disciplina si de a evita gardul electric. Daca porcii dumneavoastra scapa din gardul electric, nu au unde sa mearga deoarece inca sunt imprejmuiti de gardul traditional deja existent.

Avantaje ale utilizarii unui gard electric porci

  • poate fi utilizat ca un sistem portabil de garduri electrice;
  • este foarte ieftin pentru a inchide o suprafata mai mare, comparativ cu gardurile traditionale;
  • poate fi folosit pentru a consolida o solutie de garduri deja existenta.

Pentru gasirea celei mai bune solutii, va rugam sa ne contacti sau sa ne lasati mesajul dumneavoastra, completand formularul de contact.

Afișez 1 - 16 din 98 de rezultate