Gard electric Duo PD70 + panou solar 100w + regulator incarcare 30A

Un gard electric porci mistreti se utilizeaza in locurile in care atacurile porcilor mistreti sunt cele mai frecvente. Un exemplu de utilizare al unui asemenea gard electric este situatia in care se doreste protejarea unei culturi agricole de atacurile porcilor mistreti. Imprejmuirea parcelei de teren agricol va fi realizata cu 2 sau chiar 3 fire de gard electric. Materialele utilizate la realizarea gardului electric vor fi firele de 3 mm sau de 6 mm grosime. In anumite cazuri banda de 20 mm latime este ideala.

Avantaje gard electric porci mistreti

  • un gard electric corect realizat si instalat, va asigura protectie culturilor agricole pe toata perioada existentei acestora
  • construirea unui gard electric porci mistreti este o metoda de a elimina daunele provocate de acestia.
  • reduce impactul economic asupra terenurilor agricole valoroase sau in care nu sunt posibile alte tehnici de control.

Comparativ cu alte animale, porcii mistreti au nevoie de o abordare diferita atunci cand se doreste construirea unui gard electric care sa ii poata tina la distanta. Astfel, socul de inalta tensiune de la un gard instalat corect le ofera un mesaj clar si eficient porcilor mistreti pentru a parasi zona.

Proiectarea, calitatea constructiei și intretinerea corespunzatoare determina eficacitatea unui gard electric. Gardurile electrice sunt usor de adaptat la majoritatea aplicațiilor. De asemenea, sunt relativ usor de intretinut si economice de construit. Cu toate acestea, necesita inspectie si intretinere de rutina pentru a asigura functionarea si capacitatea de protectie corespunzatoare.

Daca doriti realizarea unui gard electric de protectie impotriva porcilor mistreti, va rog, nu ezitati sa ne cereti sfatul.

Afișez 1 - 16 din 96 de rezultate