Gard electric Duo ED100

Un gard electric capre este foarte important atunci cand vine vorba de pastrarea animalelor dumneavoastra in siguranta.

Caprele reprezinta una dintre cele mai dificile animale de tinut in interiorul unui gard electric. Ele tind sa testeze gardurile, impingandu-se in ele, strecurandu-se intre fire si sarind peste ele. Mai mult de atat, unele capre au blana foarte groasa, fapt ce le ajuta la protejarea de socurile electrice. In acest caz, este esential sa va asigurati ca generatorul de impulsuri este suficient de puternic pentru a fi eficient. Verificarea si testarea periodica sunt necesare si orice problema trebuie rezolvata prompt sau caprele dumneavoastra vor scapa.

Acestora le place sa aiba libertate si destul spatiu pentru a se plimba, astfel incat vor face tot posibilul sa scape din gardul electric. Prin urmare este important sa avem un gard electric capre bun si eficient.

Caprele pot fi controlate cu 4-5 fire de gard electric. Uneori doar 3 fire sunt suficiente. daca se opteaza pentru varianta de 5 fire, acestea se vor amplasa la urmatoarele inaltimi: 20 – 40 – 60 – 85 – 110 cm de sol.

Pentru proiectarea unui gard electric trebuie sa fie luate in considerare urmatoarele

  • caracteristicile animalului (grosimea blanii, copitele, comportamentul);
  • daca doriti sa pastrati animalele in interiorul gardului si sa le feriti de pradatori;
  • tipul de gard dorit (temporar / semipermanent / permanent).

Pentru a va tine caprele dumneavoastra in siguranta de pradatori, cum ar fi lupii, coiotii sau cainii fara stapan este recomandat sa folositi un gard electric. In situatia asta, este necesar un minimum de 5000 de volti pe toate firele gardului.

Farmari Agricola SRL ofera sisteme de garduri electrice de capra, foarte vizibile, cu o rezistență puternica, care raspund nevoilor specifice si naturii caprelor.

Afișez 1 - 16 din 91 de rezultate