Gard electric Duo PD70 + panou solar 100w + regulator incarcare 30A

Un gard electric pentru oi se realizeaza din 3-4 fire. De asemenea, in situatia realizarii gardurilor electrice pentru oi, se poate utiliza si gardul electric tip plasa, acesta fiind foarte usor de instalat.

Oile sunt niste animale care se pricep de minune la a evada. De aceea, este esential sa va asigurati ca generatorul de impulsuri este suficient de puternic. Se ia in considerare atat grosimea lanii, cat si lungimea  gardului.

Avantaje

  • le ofera libertate mai multa oilor;
  • reduce costurile, cat si forta de munca;
  • protejeaza oile de pradatori, cum ar fi vulpea, lupul, ursul;
  • stabilirea unor limite clare in care se pot deplasa oile.

De asemenea, de o importanta deosebita este lana pe care acestea o poseda. Lana izoleaza si ajuta oile la insensibilitate atunci cand iau contact cu gardul electric. Pentru un gard electric eficient se doreste ca atunci cand animalele iau contact cu el sa primeasca un soc. Astfel, in viitor nu se vor mai apropia de el.

Datorita straturile groase de lana ale oilor, veti avea nevoie de mai multa putere electrica atunci cand optati pentru construirea unui gard electric.

Oile sunt in continua miscare. Daca oile dumneavoastra nu pasc intotdeauna in acelasi loc, puteti opta pentru garduri mobile. In cazul in care nu doriti sa optati pentru un gard electric si preferati sa ramaneti la cel traditional trebuie sa stiti ca exista si anumite dezavantaje. Spre exemplu, este costisitor sa investesti atat forta de munca, cat si timp pentru a conduce animalele si a repara gardul obisnuit care uneori este deteriorat de animale.

O alta problema pentru care majoritatea clientilor opteaza pentru un gard electric pentru oi, in detrimentul unui gard traditional este reprezentat de atacurile pradatorilor. Spre exemplu, daca prin jurul terenului dumneavoastra se perinda vulpi, lupi sau ursi, atunci gardul electric este solutia perfecta.

Afișez 1 - 16 din 95 de rezultate