Pachet Gard electric PD10, alimentare 12V si 220V

Un gard electric gaini poate fi realizat atat din banda 20mm latime, montata pe mai multe fire paralele cat si cu ajutorul firului de 3mm grosime. Totodata se poate utiliza si gardul electric tip plasa.

Daca se va instala un gard sau o plasa electrica si se vor respecta anumite criterii, intretinerea acestuia va fi mai putin costisitoare, decat a unui gard normal. Atunci cand o gaina intra in contact cu plasa va primi o avertizare printr-un soc. Generatorul de gard electric produce un impuls de inalta tensiune aproximativ o data pe secunda.

Daca aveti gaini este bine sa folositi un gard sau o plasa electrica pentru a le putea proteja de alti pradatori. Spre exemplu, daca aveti un sistem electric eficient si o vulpe va incerca sa se apropie de gospodarie, nu va putea sa intre pe sub gard si nici sa il sara.

Avantaje

  • intretinerea unui gard electric va fi mai redusa, decat a unuia traditional;
  • protejarea gainilor de predatori precum: vulpi, pisici, caini, dihori;
  • gainile nu vor mai putea fi furate;
  • pasarile pot ciuguli in voie fara sa fie deranjate de factori externi.

Un gard electric gaini reprezinta modalitatea perfecta pentru a tine pasarile intr-o anumita zona si de a le proteja de pradatori. Gardul dumneavoastra electric va produce un soc electric pradatorilor atunci cand vor incerca sa atace gainile. Prin urmare, vor incepe sa asocieze gospodaria dumneavoastra cu o senzatie neplacuta.

Gardul electric necesita intretinere, in special in lunile de vara atunci cand iarba este in crestere. Insa, odata instalat, un gard electric ar trebui sa va ofere ani de protectie. Gardul electric pentru gaini trebuie sa fie suficient de inalt astfel incat gainile sa nu-l poata sari, iar pradatorii sa nu poata patrunde in interior.

Afișez 1 - 16 din 72 de rezultate