Gard electric Duo PD70 + panou solar 100w + regulator incarcare 30A

Sistemul nostru eficient pentru un gard electric animale salbatice ofera o metoda buna de descurajare a animalelor. De asemenea, impune o bariera pentru a proteja zonele impotriva vizitatorilor nedoriti si protectie impotriva pradatorilor. Sistemul nostru de protectie este disponibil sub forma de pachet sau de elemente separate. In cadrul pachetului este inclus tot ce aveti nevoie pentru realizarea corecta a unui gard electric.

Vulpea este un animal care mananca puii, ratele si alte pasari de curte. De cele mai multe ori, aceasta sare peste gard, sau sapa pe sub el. Astfel, cea mai eficienta metoda de a pastra la distanta vulpea de gospodaria dumneavoastra este prin construirea unui gard electric. Cand vulpea va incerca sa se apropie de teren, gardul electric o va opri prin electrosocurile pe care le va transmite. Astfel, aceasta se va indeparta de zona respectiva.

Multi oameni prefera sa opteze pentru un gard traditional. Insa, acest lucru nu va impiedica vulpea de a fura pasarile din curte. De aceea, Farmari Agricola SRL va recomanda sa achizitionati pachetul pentru construirea unui gard electric.

In cazul lupului, gardul electric construit trebuie sa aiba o inaltime de cel putin 1,20 m si este important sa folositi 5-7 fire orizontale. Firul de jos nu trebuie sa fie amplasat la o inaltime mai mare de 20 cm deasupra solului, pentru a impiedica lupii sa aiba sansa sa se tarasca pe sub gard. Gardurile electrice sunt o modalitate dovedita si eficienta de a tine lupii in afara gospodariei si de a va proteja oile.

Avantajele unui gard electric animale salbatice

  • este usor de instalat;
  • este foarte eficient impotriva vulpilor si a lupilor;
  • este mai ieftin de construit decat un gard traditional.

Afișez 1 - 16 din 89 de rezultate