Gard electric Smart Wi-Fi Duo EDW100 control prin aplicatie telefon

La construirea unui gard electric pentru cai se recomanda utilizarea mai multor fire paralele: unul pana la trei fire. Firele gardului electric se recomanda a fi tip banda, pentru o si mai buna vizibilitate. Se recomanda banda de minimum 20 mm latime pentru o eficienta sporita.

Gardurile electrice sunt cea mai buna metoda de a-i proteja pe caii dumneavoastra, in detrimentul gardului traditional. Spre exemplu, sarmele ghimpate si gardurile din lemn pot rani un cal daca acesta incearca sa sara peste el si nu reuseste.

La instalare este important sa se tina seama de inaltimea unui gard electric pentru cai. Caii sunt in mod natural buni saritori. Acestia pot sari cu usurinta peste un gard. De asemenea, distantele dintre fire sunt importante pentru a impiedica calul sa iasa prin gard.

Avantajele folosirii unui gard electric

  • sunt economice, reducand costurile cu pana la 50% fata de gardurile traditionale;
  • necesita mult mai putin timp pentru a fi construit in comparatie cu cel traditional;
  • poate fi repozitionat cu usurinta;
  • vor oferi siguranta si durabilitate;
  • caii isi vor respecta limitele stabilite de stapani.

Pe langa economiile de costuri si de timp, gardurile electrice pentru cai actioneaza ca o bariera psihologica. Astfel, caii isi amintesc socul resimtit, care nu este fatal si dezvolta respect pentru gard. Acest lucru creste longevitatea noului sistem de garduri electrice, deoarece caii nu vor mai intra in contat cu gardul.

Caii tind sa foloseasca gardurile traditionale ca stalpi de care se pot scarpina. In timp, acest lucru va duce clar la deteriorarea gardului. Tocmai de aceea cea mai buna solutie atat pentru siguranta calului, cat si pentru reducerea banilor investiti si a economisirii timpului este folosirea unui gard electric.

Afișez 1 - 16 din 73 de rezultate