In conformitate cu LEGEA nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu LEGEA nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C.FARMARI AGRICOLA SRL in calitate de proprietar al magazinului electronic www.garduri-electrice-animale.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati.
Scopul colectarii datelor este: accesul utilizatorului la toate functiiile site-ului si derularea in conditii optime a activitatii de comert electronic (creare de cont, plasarea comenzilor, prelucrarea comenzilor, facturarea, livrarea,etc.).
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Utilizatorul este obligat sa furnizeze datele solicitate in formularul de inscriere si formularul de comanda si isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea acestor date. Refuzul de a furniza datele va limita accesul la unele dintre functiile site-ului si la serviciile de comert electronic oferite de S.C.FARMARI AGRICOLA SRL prin magazinul https://www.garduri-electrice-animale.ro/

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa trimiteti un email la contact@garduri-electrice-animale.ro

Observaţie

Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite situatii prevăzute de lege (prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială, etc.).

Termeni și condiții privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR

1.Preambul

Începând cu data de 25 mai 2018, a intrat în vigoare Regulamentul nr. 679 adoptat de Adunarea Parlamentară a Uniunii Europene, în data de 27 aprilie 2016, prin care se instituie noi măsuri privind protecția datelor cu caracter personal precum și privind libera circulație a acestor date. Denumirea completă a acestei norme, obligatorii începând cu 25 mai 2018 pentru toate statele membre ale Uniunii Europene, este Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale, fiind cel mai adesea cunoscut sub denumirea inițialelor numelui din limba engleză al actului normativ: GDPR – General Data Protection Regulation.

Considerând importanța alinierii la aceste norme, sinonimă respectului și considerației cu care tratăm orice client sau potențial client,

S.C.FARMARI AGRICOLA SRL , identificată prin C.U.I. RO31302262, Nr.înreg. O.N.R.C. J23/674/2013, având sediul social în Popesti-Leordeni, Str. Occidentului, Nr. 71, adresă de e-mail contact@garduri-electrice-animale.ro, nr. de telefon 0734 564 405, a adaptat modalitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal astfel încât să fie asigurată conformitatea cu noile prevederi intrate în vigoare de la data de 25 mai 2018.

Vă prezentăm în cele ce urmează termenii și condițiile în care prelucrăm datele cu caracter personal ale persoanelor fizice vizate prin activitățile specifice obiectului de activitate al firmei.

2.Tipurile de date cu caracter personal și modalitățile de preluare a acestora

S.C.Farmari Agricola SRL prelucrează atât date care se referă la identitatea persoanelor fizice cât și date anonime generate automat prin traficul web. Datele solicitate direct sau datele anonime de trafic preluate automat de la dumneavoastră, sunt limitate cu strictețe doar la informațiile necesare îndeplinirii scopurilor urmărite prin prelucrare.

Astfel, pentru optimizarea site-ului www.garduri-electrice-animale.ro, în scopul apropierii cât mai mult de dorințele vizitatorilor acestuia, utilizăm informațiile de trafic obținute prin intermediul serviciului Google Analytics. În acest scop, Google Analytics preia automat o serie de identificatori online, care ne ajută să înțelegem cât mai bine cele mai frecvente modalități de accesare a site-ului, paginile cel mai des accesate, țara și zona geografică de proveniență a furnizorilor de servicii web ai vizitatorilor, toate fiind elemente în funcție de care adaptăm permanent conținutul site-ului pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră.

Principalii identificatorii online în baza cărora Google efectuează analize privind vizitatorii site-ului, sunt:

– Adresa IP

– Tipul de browser utilizat

– Tipul de platformă utilizată (Calculator de birou, tabletă, telefon mobil).

Prelucrăm aceste date în baza prevederilor art.6 lit.f din GDPR. În plus, dat fiind faptul că scopul acestei prelucrări nu necesită identificarea persoanelor care folosesc acei identificatori și nici nu dă posibilitatea S.C.FARMARI AGRICOLA SRL de a afla identitatea acestor persoane, prelucrarea acestor date se face în conformitate cu prevederile art. 11 din GDPR.

Un alt tip de date personale care se referă la identitatea persoanei, sunt prelucrate în vederea oferirii unor informații și facilități suplimentare privind produsele și serviciile accesate. Aceste date sunt:

– Nume și prenume

– Adresă de email

– Număr de telefon

– Adresă de livrare a produselor

Adresa de e-mail, vi se poate solicita în timpul navigării pe site, la apariția mesajului prin care este solicitată această informație, cel mai adesea în combinație cu o ofertă comercială sau în momentul creării unui cont de utilizator al site-ului, situație în care, suplimentar, vă solicităm și numele și prenumele. Iar la încheierea unei comenzi, evident, vom avea nevoie și de adresa de livrare a produselor.

Urmărim cu strictețe respectarea prevederilor art. 6 lit. a), c) și f) din GDPR, pentru a ne asigura de legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal.

3.Tipuri de prelucrare

3.1 Prelucrarea în scopul optimizării experienței online

Pentru optimizarea experienței WEB și adaptarea site-ului www.garduri-electrice-animale.ro la cerințele utilizatorilor, sunt folosite module cookie și servicii de analiză oferite de Google Analytics.

Astfel, la accesarea site-ului www.garduri-electrice-animale.ro, sunt colectate în mod automat următoarele date:

– adresa IP a clientului

– pagina/paginile web accesate, data și ora accesului, timpul de accesare;

– tipul de browser, de dispozitiv precum şi punctul de acces (ultima pagină web invocată de către client);

Aceste date sunt evaluate în mod exclusiv anonim şi în scopuri tehnice. Nu se realizează evaluări statistice.

Modulele cookie

Modulele cookie sunt fişiere de dimensiuni mici care conţin un şir de caractere în care sunt stocate anumite informaţii. Modulele cookie sunt transmise automat către dispozitivul dumneavoastră, unde sunt stocate. Acestea au scopul de identificare a dispozitivului de pe care a fost accesată o pagină web. Fiecare modul cookie are o anumită dată de expirare. Modulele cookie permit urmărirea acţiunilor utilizatorilor pe diferite pagini şi site-uri web și facilitează comunicarea dintre site-ul nostru şi dispozitivul dumneavoastră, utilizarea paginilor web fiind astfel optimizată.

Puteți oricând să renunțați la acest tip de prelucrare. Astfel, prin intermediul browserului, aveţi posibilitatea de a vizualiza modulele cookie existente, de a le şterge sau de a schimba setările browserului astfel încât acestea să nu mai fie stocate în sistemul dumneavoastră de calcul. Trebuie doar să țineți cont de faptul că, în urma dezactivării permisiunii de stocare a modulelor cookie, anumite funcţii ale site-ului ar putea să nu mai funcţioneze optim sau să nu mai funcţioneze deloc.

Serviciile de analiză oferite de Google Analytics. Acesta este un serviciu de analiză web care aparţine companiei Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA), denumit pe scurt Google. Google Analytics utilizează la rândul său module cookie.

Google utilizează datele anonime de trafic pentru a crea cu ajutorul acestora evaluări şi rapoarte privind utilizarea şi activităţile de pe site-ul www.garduri-electrice-animale.ro ceea ce permite S.C.Farmari Agricola SRL să optimizeze paginile web ale site-ului în funcție de interesele vizitatorilor acestuia.

Puteți oricând opta pentru blocarea stocării şi înregistrării datelor (inclusiv a adresei dumneavoastră IP) anonime de trafic, precum şi prelucrarea acestora de către compania Google, prin descărcarea și instalarea plugin-ului folosit pentru dezactivarea funcţiei Google Analytics, specific browser-ului preferat de dumneavoastră.

Pentru informaţii suplimentare privind regulamentele Google, puteți să accesaţi http://www.google.com/policies/privacy/

Datele preluate automat de la dumneavoastră în momentul accesării site-ului www.garduri-electrice-animale.ro prin serviciul Google Analytics, sunt prelucrate doar de către S.C.FARMARI AGRICOLA SRL

Perioada în care păstrăm aceste date este de trei ani, fiind determinată atât de necesitățile de prelucrare a firmei cât și de timpul de prescripție a obligațiilor legale reciproce ce pot rezulta din accesarea de către dumneavoastră a informațiilor, produselor sau serviciilor oferite prin intermediul site-ului.

Cu excepția situațiilor în care aceste date sunt solicitate de autoritățile statului în baza prerogativelor de aplicare a legii, nu distribuim și nu punem la dispoziție aceste date, niciunei alte entități.

3.2 Prelucrarea datelor furnizate pentru crearea conturilor de client

Pentru a facilita accesul la produsele oferite prin intermediul site-ului www.garduri-electrice-animale.ro oferim posibilitatea potențialilor clienți de a crea un cont de utilizator al site-ului.

În momentul creării contului de utilizator, va trebui să ne confirmați acceptul dumneavoastră privind prelucrarea datelor personale. Contul de utilizator nu va putea fi creat fără consimțământul dumneavoastră.

De asemenea, puteți oricând să vă retrageți consimțământul privind prelucrarea datelor personale furnizate pentru crearea contului de utilizator prin solicitare transmisă pe adresa de email contact@snec-cereale.ro. În această situație, vom șterge toate datele dumneavoastră, urmând a mai fi reținute doar datele aferente unor eventuale comenzi care v-au fost livrate, în conformitate cu obligațiile legale care decurg din derularea activităților comerciale. În această situație, vă garantăm că aceste date nu vor mai fi prelucrate în nici un scop, fiind accesate doar la exercitarea vreunui drept în instanță sau la solicitarea autorităților statului cu atribuții în acest sens.

Prelucrăm aceste date prin intermediul aplicațiilor informatice proprii.

Păstrăm aceste date pe toată perioada de funcționare a site-ului www.garduri-electrice-animale.ro și a firmei SC Farmari Agricola SRL, sau până la exercitarea dreptului de ștergere. Schimbarea datelor de identificare ale site-ului sau a statutului juridic al SC Farmari Agricola SRL, duce la suspendarea prelucrării datelor cu caracter personal, până la obținerea acceptului persoanelor fizice vizate privind noile condiții de prelucrare. În cazul neobținerii niciunui răspuns privind solicitarea de a accepta prelucrarea datelor cu caracter personal cu noile date de identificare ale site-ului sau ale firmei, într-un termen de 6 luni de la suspendarea prelucrării, datele vor fi șterse.

Cu excepția situațiilor în care aceste date sunt solicitate de autoritățile statului în baza prerogativelor de aplicare a legii, nu distribuim și nu punem la dispoziție aceste date, niciunei alte entități.

3.3 Prelucrarea datelor furnizate pentru livrarea comenzilor

Pentru livrarea comenzilor, preluăm datele privind destinatarul și adresa de livrare a produselor, fie online, fie telefonic. Atât online cât și telefonic vă solicităm acceptul privind prelucrarea datelor solicitate, în ipoteza in care alegeți crearea unui cont de utilizator în momentul efectuării unei comenzi.

Nu este condiționată efectuarea unei comenzi de înregistrarea datelor pe site-ul www.garduri-electrice-animale.ro. Chiar dacă ați optat să efectuați o comandă cu înregistrarea datelor de utilizator, vă puteți răzgândi în orice moment, fiind redirecționat în secțiunea site-ului de efectuare a comenzilor fără înregistrarea datelor.

Păstrăm aceste date pe toată perioada de funcționare a site-ului www.garduri-electrice-animale.ro și a firmei SC Farmari Agricola SRL. Schimbarea datelor de identificare ale site-ului sau a statutului juridic al firmei, duce la suspendarea prelucrării datelor cu caracter personal, până la obținerea acceptului persoanelor fizice vizate, privind noile condiții de prelucrare. În cazul neobținerii niciunui răspuns privind solicitarea de a accepta prelucrarea datelor cu caracter personal cu noile date de identificare ale site-ului sau ale firmei, într-un termen de 6 luni de la suspendarea prelucrării, datele vor fi șterse.

Cu excepția situațiilor în care aceste date sunt solicitate de autoritățile statului în baza prerogativelor de aplicare a legii și a entităților la care apelăm pentru livrarea produselor, nu distribuim și nu punem la dispoziție aceste date, niciunei alte entități, cu excepția cu excepția obligațiilor asumate pentru derularea activităților comerciale.

Astfel, pentru livrarea produselor prin curieri, le punem la dispoziție datele dumneavoastră cu caracter personal, dar numai sub obligația asumată pe bază de contract, de a nu folosi datele dumneavoastră în alte condiții decât cele impuse pentru livrarea comenzilor.

De asemenea, datele de facturare (nume și prenume, adresă, numar de telefon și adresa de e-mail), sunt prelucrate de colaboratorii prin care se asigură respectarea legislației financiar-contabile, de asemenea, în baza obligației asumată pe bază de contract, de a nu folosi datele dumneavoastră în alte condiții decât cele impuse pentru efectuarea operațiunilor financiar-contabile.

4.Drepturile persoanelor fizice vizate prin prelucrarea datelor cu caracter personal.

Suplimentar regulilor și procedurilor descrise la punctul 3., ne asigurăm că respectăm în totalitate drepturile persoanelor fizice vizate. Vă reamintim astfel, că ne puteți contacta oricând pentru exercitarea oricăruia din drepturile următoare:

4.1 Dreptul de a fi informat privind prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la următoarele informații:

– scopurile prelucrării;

– categoriile de date cu caracter personal vizate;

– destinatarii sau categoriile de destinatari cărora datele cu caracter personal au fost sau urmează să fie divulgate;

– perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă;

– o copie a datelor prelucrate, în format electronic sau letric, în funcție de solicitarea dumneavoastră.

4.2 Dreptul la rectificare și ștergere

Ori de câte ori considerați necesar, puteți să ne solicitați rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte, ținându-se cont de scopurile în care au fost preluate datele. De asemenea, persoanele care au creat un cont de utilizator al site-ului, pot exercita acest drept direct din facilitățile oferite prin intermediul site-ului.

De asemenea, oricând doriți, ne puteți solicita ștergerea datelor dumneavoastră personale, cât timp nu există alt temei juridic al prelucrării în afara consimțământului acordat în momentul furnizării datelor cu caracter personal.

4.3 Dreptul la restricționarea prelucrării

În anumite situații, puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră. Aceste situații sunt îndeplinite într-unul din următoarele cazuri:

– în cazul contestării exactității datelor, pentru perioada care ne permite verificarea exactității datelor;

– în cazul deciziei noastre de a șterge datele cu caracter personal, dar doriți păstrarea lor fără a fi prelucrate, în vederea exercitării sau apărării unui drept în instanță.

4.4 Dreptul la portabilitatea datelor

În ipoteza în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră personale într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, puteți oricând solicita aceste date, ori transmiterea lor către o altă entitate, atât timp cât prelucrarea se face prin mijloace automate și se bazează exclusiv pe consimțământul dumneavoastră, nefiind o obligație izvorâtă din derularea unui contract sau îndeplinire a unui interes legitim al VTA Mobile.

4.5 Dreptul la opoziție

În orice moment vă puteți opune prelucrării datelor preluate indirect de la dumneavoastră, sau dacă prelucrarea se face în scopuri de marketing direct ori de creare/încadrare în anumite profiluri. Va fi suficient să ne contactați, pentru a proceda la ștergerea acestor date sau la oprirea prelucrării în scopuri de marketing. Aceste date fiind însă anonime, de tipul celor descrise la pct. 3 lit. a, va fi necesar să ne furnizați cu exactitate identificatorii online care au fost preluați automat pentru procesare analitică.

4.6 Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – ANSPDCP.

Oricând considerați că nu am răspuns corespunzător solicitărilor dumneavoastră exercitate în baza drepturilor descrise mai sus, puteți adresa o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – ANSPDCP, conform condițiilor descrise pe site-ul Autorității, conform detaliilor de la adresa web http://www.dataprotection.ro/?page=Modele_de_plangere .