Pachet Gard electric mistreti Sirus 8 + panou solar 55W

2.230,00lei TVA Inclus

Pachet gard electric Sirus 8 + Panou solar 55W + regulator incarcare contine:

  • Pret total 2230 ron TVA inclus.

Pret NOU Mai 2024 pentru intregul pachet: 2230 ron TVA inclus.

dISTRIBUIE ARTICOLUL

INFORMATII SUPLIMENTARE

Descriere

Pachet gard electric mistreti

Pachet Gard electric mistreti Sirus 8 + panou solar 55W + regulator incarcare

Acest pachet are in componenta sa un generator de impulsuri cu energia de impuls de 5 jouli. Aceasta valoare este suficienta pentru a tine la distanta animalele salbatice.

Totodata, generatorul de impulsuri poate fi utilizat in cazul fermelor de vaci, oi, capre. Mai ales atunci cand siguranta maxima ca animalele vor respecta gardul electric si nu vor incerca sa il depaseasca.

Trebuie stiut faptul ca, atunci cand se utilizeaza un generator de impulsuri cu o putere foarte mare, este foarte important sa folosim si un fir pentru gard electric care sa conduca curentul.

Este inutil sa folosim un generator de impulsuri puternic, racordat la un fir pentru gard electric, de o proasta calitate. Calitatea proasta inseamna o rezistenta electrica mare.

Cele mai bune fire conducatoare de curent, au rezistenta de 0,1 ohm/m. Cu cat valoarea exprimata in ohm/m este mai mare, cu atat impulsul care pleaca din generator, va strabate o distanta mai mica. Astfel, isi va pierde si din putere.

Intotdeauna, scopul unui gard electric este ca impulsul care pleaca din generatorul de impulsuri, sa parcurga o lungime cat mai lunga din gardul electric, pastrandu-si totodata tensiunea electrica cu care a plecat.

Pachetul de mai sus include toate elementele necesare realizarii unui gard electric cu lungimea de 1.000 m, pe un fir.

Generatorul de impulsuri Sirus 8 + Panou solar 55W + regulator incarcare trebuie sa fie conectat la o baterie de 12V (baterie auto sau baterie speciala pentru gard electric), care NU este inclusa in pachet.

Gardul electric poate fi folosit pentru porci mistreti, insa si pentru vaci, capre, oi si alte animale.

Toate elementele sunt produse in Germania, iar generatorul de impulsuri Sirus 8 beneficiaza de garantie 36 luni.

Pentru a vedea caracteristicile tehnice ale fiecarei compenente ale acestui pachet, va rugam apasati pe denumirea fiecaruia.

Pentru mai multe amanunte va stam la dispozitie si la telefon sau prin intermediul e-mail-ului.